top of page
Keyhold

FÅ MERE LUFT I LEJEBOLIGENS ØKONOMI MED KEYHOLE

 

Nordlandet Risskov har indgået et samarbejde Keyhole, så du kan flytte ind uden at skulle lægge et stort kontant depositum. Som de første og eneste i Danmark tilbyder Keyhole en moderne lejeoplevelse, med to attraktive alternativer til det traditionelle kontante depositum.

 

Keyhole har to løsninger, du kan ansøge om som lejer:

 

Keyhole Deposit

 

Keyhole Deposit er en depositumsgaranti. Som lejer betaler du et oprettelsesgebyr og en fast lav månedlig præmiebetaling for en garanti, der erstatter indbetaling af kontant depositum. Når du flytter fra lejemålet, er du stadig ansvarlig for betalingen af fraflytningsopgørelsen fra din udlejer, men med Keyhole Deposit, har du kontrol over dine egne penge i hele lejeperioden.

 

Pris eksempel:
Hvis din husleje er 9.000 kr./måned og hertil depositum og forudbetalt leje på 36.000 kr., så skal du betale et oprettelsesgebyr på 900 kr. og derefter 135 kr./måned i præmie i lejeperioden. Når du flytter, modtager du fraflytningsopgørelsen fra udlejer, som du afregner til Keyhole. 

Du kan altid afslutte garantien ved at indbetale depositum og forudbetalt leje. 

 

Keyhole Split

 

Med Keyhole Split opdeler du din indbetaling af depositum i flere små delbetalinger med en fast månedlig ydelse, mens din udlejer får udbetalt det fulde beløb med det samme.

 

Det er en enkel model, der dækker depositum og forudbetalt leje op til 60.000 kr., rentefrit og med faste ydelser, der starter fra 399 kr./måned. Du kan indtaste dit depositum og se gældende ÅOP-beregninger i Keyhole app, eller eksempler på hjemmesiden.

 

Keyhole Deposit og Keyhole Split forudsætter opfyldelse af krav og kreditgodkendelse. 

 

Vil du vide mere?

 

Læs mere på www.usekeyhole.com (hvor du også kan finde prisberegner) eller tjek FAQ https://www.usekeyhole.com/faq/faq-for-lejer. 

 

Download Keyhole’s app, opret dig og se dine muligheder: www.usekeyhole.com/get

bottom of page